Det kan du opleve

Programmet for 2017

Programmet for 2017-udgaven af Danish Master Racing Festival forventes offentliggjort omkring årsskiftet 2016/2017, men ligesom i de to foregående udgaver bliver det et bredt spektrum af motorsporten, som vi kommer til at præsentere. Nedenfor bringer vi et kort overblik over, hvad 2016-udgaven af Danish Masters Racing Festival bød på.

Historiske standardvogne

Der kommer fire klasser for historiske standard- og GT-vogne på banen for at køre race, hvor det gælder om at komme først. Vi har inddelt bilerne i fire felter ud fra deres alder og deres effekt. De ældste kommer du til at opleve i klassen for biler op til 1965. De nyeste i klassen for 1976- og 1981-biler. Og midt imellem finder du to felter for biler bygget frem til 1971. Opdelt henholdsvis biler op til 1300 cm3 og over denne grænse.

Historisk sprint

Der bliver også historisk sprint ved Danish Master Racing Festival. Og hvad er historisk sprint så? Det er kørsel, hvor man sin historiske bil skal kæmpe mod uret. Og først når man har tiden, ved man, hvordan man står overfor konkurrenterne. Historisk sprint kan groft sagt sammenlignes med hillclimb, hvor bakken er lagt ned, så her kan du opleve biler, du ellers ikke vil se på FDM Jyllandsringen.

Youngtimer

Dette bliver de nyeste biler, du kommer til at opleve ved Danish Master Racing Festival på FDM Jyllandsringen. Bilerne skal her være mindst 15 år gamle, så du kender helt sikkert de fleste bilmodeller i feltet. Bilerne er inddelt i tre divisioner ud fra deres vægt/effekt-forhold for at sikre jævnbyrdig konkurrence.

Opvisning

Danish Master Racing Festival kommer også til at byde på opvisning med en række biler, som du normalt ikke vil se på de danske racerbaner.

Historiske formelbiler

Der er også historiske formelbiler på programmet ved Danish Master Racing Festival. Det bliver en skøn blanding af indtryk ned gennem memory lane startende med Formel Vee- og Formel Ford-racere fra sidste del af tresserne over Formel 3 i halvfjerdserne til Formel Ford 2000-racere fra firserne.

Samarbejdspartnere
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner