Vi kører om

Det kan du opleve

Programmet for 2018

Når du den Programmet for 2017-udgaven af Danish Master Racing Festival ligger nu grove træk fast, og nedenfor bringer vi et kort overblik over, hvad du kommer til at opleve den 6.-7. maj på FDM Jyllandsringen.

Historiske formelbiler

Nogle af de mest rendyrkede køretøjer ved Danish Master Racing Festival kommer du til at opleve i klassen for de historiske formelbiler. Feltet med de enkeltsædede biler med fritliggende hjul byder på mange eksempler på biler, som senere Formel 1-stjerner er startet deres karriere i. Vi taler om alt fra tressernes Formel Vee- og Formel Ford 1600-racere over de vinge-monterede Formel Ford 2000- og Formel 3-racere fra firserne og halvfemserne.

Classic Road Racing

De tohjulede ruller også ind på FDM Jyllandsringen ved Danish Master Racing Festival. Der er alt fra de små 50 kubiks-racermotorcykler over klassiske modeller som englændernes Norton Manx og japanernes Yamaha RD350, som på hver deres måde prægede motorcykelsporten, til nyklassiskere som halvfemserne første udgaver af SuperSport- og SuperBike-motorcykler.

Youngtimer

Dette bliver de nyeste biler, du kommer til at opleve ved Danish Master Racing Festival på FDM Jyllandsringen. Bilerne skal her være mindst 15 år gamle, så du kender helt sikkert de fleste bilmodeller i feltet. Bilerne er inddelt i tre divisioner ud fra deres vægt/effekt-forhold for at sikre jævnbyrdig konkurrence.

Historiske standardvogne

Godt fire årtier er repræsenteret i de fire klasser for historiske standard- og GT-vogne, som er på FDM Jyllandsringen for at deltage i Danish Masters Racing Festival. Det er biler lige fra slutningen af halvtredserne til starten af firserne. Fra Volvo 544 til Alfa Romeo 33. De er her alle sammen, men starter naturligvis i hver deres klasse og hver deres felt, så konkurrencen bliver jævnbyrdig.

Samarbejdspartnere
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner
Samarbejdspartner